Najnovšie recenzie zo sekcie Nabíjacie batérie
- Napätie 1,5V ako u bežných nedobíjateľných batérií (nesporná výhoda v napäťovej úrovni, ktorá u bežných nabíjacích článkov je iba 1,2V).
- Nabíjanie cez micro USB kábel, obdobne ako mobil čo je veľmi praktické nakoľko nepotrebujem vyhradenú nabíjačku (smie sa nabíjať iba cez USB). Buď sa použije samostatný 5V adaptér na mobil alebo sa použije vstavaný USB port v počítači.
- Možno trošku nižšia kapacita, ktorá je daňou sa zabudovaný USB konektor s elektronikou a inú chémiu, ktorá však poskytuje vyššie napätie.
Napriek nižšej kapacite článok môže omnoho lepšie slúžiť kvôli lepšej napäťovej úrovni. Darmo budem mať väčšiu kapacitu, keď u štandardných nabíjacích článkov (1,2V) v nabitom stave mám hneď o 0,6V menej v 3V sériovom zapojení čo je iba 2,4V čo už je v nabitom stave skoro ako polo-vybitý článok.
Batérie sú nabíjateľné, slúžia skvelo, dobre rozpoznateľné od nenabíjacích.
- Spoľahlivé
baterie su ok
- super
- cena,kvalita,používam batérie v zubnej kefke oral B
- super,používam ale 2100mAh v zubnej kefke Oral B
Kvalitné články za dobrú cenu.
Idú
Kvalitný tovar, rád kupujem túto značku, lebo je to dobrá, stará Československá značka.
Jedná sa o poľský produkt , s ktorými mám zlé skúsenosti. Zatiaľ neviem či splní to ,čo sľubuje .
Ak by som to zistil včas , určite si ho neobjednám .
- vyssia kapacita
- tazsie ako bezne baterie
- Dobrý pomer výkon/cena.
- dobra cena,relativne dlha vydrz.
- nie casto ho dostat v predajnach lidl.
- Dobrá cena
- Trochu slabá kapacita
Sú to nabijatelne baterie, ktoré kupujem opakovane. Sú za dobru cenu, uvítal by som však vyššiu kapacitu.
- dlha vydrz
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »